АВЕСТА предлага гостуване на художествени изложби в офиси.

С гостуващите си изложби АВЕСТА се стреми да ви помогне да не прекъсвате контактите си с изобразителното изкуство.

Оценяваме колко напрегнато е вашето ежедневие и колко оскъдно е времето ви, и се опитваме да ви помогнем именно в тази насока.

Не е необходимо да търсите изобразителното изкуство на традиционните места – в изложбените зали или галериите.

АВЕСТА ви предлага срeщи с него по един по-малко формален начин и в една по- естествена среда.

Опитваме се самото изкуство да върви по пътя ви – на местата, където провеждате вашите бизнес срещи, там където купувате вашите офис мебели, в модните салони, където избирате дрехите си. И, разбира се, в самите ви офиси, където прекарвате най-голяма част от времето си.

Нашият стремеж е всеки месец да ви гостуваме заедно с един съвременен български художник.

АВЕСТА може да ви помогне да представите на вашите бизнес партньори изложбите, които гостуват във вашия офис.

Това може да бъде съчетано с представянето на някой от новите ви продукти, с провеждане на някой от вашите семинари, с празнуването на значими за вас дати.

Представянето на даден художник може да се превърне и в повод за полезни бизнес срещи, както и да доведе до много нови бизнес запознанства и контакти.

АВЕСТА организира гостуване на изкуството в офиса в продължение на три години. Нашите клиенти включват Български Бизнес Системи, официален представител на Apple Computer, Български Здравен Проект на ААМР, списание ТЕМА, Рекламно студио СОВАЛ-5, Никром Мебел, ЕАД, Фондация за Здравно и Социално Развитие, Световна Банка и др.

АВЕСТА предлага гостуващи изложби на представители на българското изобразително изкуство от по-възрастното, средното и по-младото поколение. Ние сме готови да организираме гостуваща изложба на вашето работно място и на художник по ваш избор.